Anbefalinger

Supervision

“Suna har været min supervisor i forbindelse med mit universitetspædagogikum. Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse at arbejde med Suna. Hun har hjulpet mig til at få øje på nogle helt centrale spørgsmål i mit virke som underviser. Vi har ikke kun talt om didaktiske udfordringer, men også bevæget os ind i dybere samtaler om fællesskaber og individualitet, om manglende arbejdsglæde og om medmenneskeligt engagement. Jeg har haft stor glæde og udbytte af disse samtaler. Suna har ikke alene beriget mig med sin viden, men i høj grad også med sine metoder. Ved hjælp af spørgsmål har hun givet mig plads til at danne mine egne refleksioner. Samtidig har hun meget præcist kunne opsummere mine refleksioner og på den måde hjulpet mig til at danne dybe indsigter om mig selv som designer, underviser og menneske. Jeg elsker, når hun siger ”Du har fat i noget meget vigtigt der…” og så giver det hele pludselig mening.”

Maria Kirk Mikkelsen

Stress coaching i forbindelse med omplacering til tidligere ledere, nuværende lektor

“Mit coachingforløb hos Suna Christensen var en rejse tilbage til egne værdier og eget værd. Gennem fine samtaler ledte hun min opmærksomhed gennem et vildnis at tanker og følelser til et sted, hvor jeg kan se mig selv og derfor finde styrke til at udfolde det jeg synes er vigtigt i mit liv. Det var meget inspirerende samtaler – ibland også provokerende – fordi hun er god til at agere modstand. Den modstand gjorde mig bevidst om den indre modstand jeg kæmper mod. Gennem hver samtale påpegede Suna en sætning som et anker for tiden mellem møderne, et anker der kunne holde mig på stien og minde mig om processen. Alle de ankre har jeg nu med mig.”

Anonym

Analyse

”Vi har valgt at have Suna tilknyttet Autens’s konsulentkorps. Hun er superdygtig, præcis, hurtig og tænker skarpt og reflekteret. Samtidig er hun en fornøjelse at arbejde sammen med. Den sidder i skabet i første forsøg hver gang”

Lene Jensby Lange, CEO, Autens

Foredrag ”Bæredygtig dannelse”

”På Hareskovens Lilleskole har vi haft Suna ude og holdet oplæg ved en debataften for skolens forældre, lærere, pædagoger og ledelse om temaet Bæredygtig dannelse. Suna fortalte fængende, med afsæt i sit interessante feltarbejde i Grønland, og præsenterede os for en stribe tankevækkende begreber og pointer. Oplægget var enormt spændende og relevant for os, blandt andet fordi der var en god sammenhæng til skolens pædagogiske arbejde med, at vi indgår i et fællesskab – samtidig med at aftenen også gav lyst, ideer og tips til at arbejde med, hvad vi videre kunne tænke os at gøre på Hareskovens Lilleskole i forhold til bæredygtighed. For eksempel i forhold til spørgsmål som, hvordan snakker vi klima med børnene? Og hvordan får vi bæredygtig dannelse endnu mere ind i undervisningen og fritidspædagogikken?”

Rikke Brown, medlem af Pædagogisk Udvalg på Hareskovens Lilleskole

Coaching, evaluering og forretningsudvikling

“Det er altid en professionel og personlig fornøjelse at arbejde sammen med Suna. Hun går til enhver opgave stor eller lille med ildhu og smittende energi og løfter oftest en opgave et mere interessant sted hen, end vi selv forestillede os. Suna har en skarphed i sine spørgsmål, analyser og undersøgelser, som ofte sætter præcise og hjælpende ord på en arbejdsform, en tilgang eller en proces. I analyser og sparring formår Suna at bringe os ud ad nye spændende veje og tilfører dermed organisationen værdifuld indsigt om handlemuligheder, ståsted og udfordringer”

Dorthe Olander, ledelsesteamet Cykling uden alder