Foredrag

Jeg holder foredrag om min forskning, artikler og bøger, bl.a. om Bæredygtig undervisning, Skolen og samfundssind, Elever som små jægere, Grøn dannelse, autenticitet i lærerrollen. Jeg har fokus på at skole, uddannelse, undervisning og pædagogik i det hele taget handler om LIV. Skoler og børnehaver er ikke virksomheder, lærere er ikke små excel-ark og børn og unge er mere end karakterer. 

Som antropolog har jeg stor indsigt i mangfoldigheden i måder at leve livet på, og er dybt optaget af bæredygtighed som en eksistentiel praksis. 

Jeg har lært meget af de grønlandske rensdyrjægere om at leve i takt med naturen og i bevidsthed om at vi virkelig kun har livet til låns, og et ansvar for at give det videre til næste generation i god behold. Efter corona og oplevelser med smittekæder er det som om mange på alle niveauer i samfundet har fået ny, positiv energi på at gentænke mening, formål og fællesskaber. Med mig som foredragsholder får du et stort engagement i sammenhængen mellem på den ene side hverdagen og ’hvad kan vi selv gøre’, og på den anden side livet som helhed. 

Ring til mig, og lad os tale om, hvad I har brug for. 

Jeg har ikke en booker, og jeg tager mig hver tid til at lytte og undersøge, hvad det er I præcist ønsker at få ud af et foredrag. 

Jeg får tit at vide at mine foredrage er ’skarpe’ og tankevækkende. De sætter gang i snakken blandt tilhørerne. Se anmeldelser her.